JÄSENILLE

Liittymällä HePo ry:n jäseneksi sinulla on mahdollisuus vaikuttaa muun muassa hallituksen kokoonpanoon tai asettua itse ehdolle hallitukseen jokavuotisessa syyskokouksessa. Mikäli sinulla herää kiinnostus hallituksessa toimimiseen, voit ottaa yhteyttä joko sähköpostilla puheenjohtaja@hepory.com tai kysymällä hallituksen jäseniltä apukäsien tarvetta. Hallitustoiminta lisää valmiuksia toimia työelämässä erilaisissa työympäristöissä, sekä se laajentaa verkostoja ympäri Suomea.

Haaga-Helia Porvoo kampuksella opiskelevat saavat liittyessään HePo ry:n jäseneksi HePo-kortin, jolla jäsenten on mahdollista saada alennuksia porvoolaisista yrityksistä, kuten ravintoloista ja HePo ry:n tapahtumista sekä tuotteista. Yhteistyöyritykset löydät Jäsenedut -välilehdeltä.

Jokainen Haaga-Helia Porvoo kampuksella opiskeleva on oikeutettu edunvalvontaan, jota pyritään aktiivisesti toteuttamaan auttamalla opiskelijoita vaikeissa tilanteissa tai mikäli ilmenee kysymyksiä, joihin voi olla vaikea löytää vastauksia. HePo ry toimii aina opiskelijoiden edun mukaisesti ja saapumalla toimistolle aukioloaikojen puitteissa tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen edunvalvonta@hepory.com saat vastaukset mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

HePo ry järjestää myös erilaisia tapahtumia, joita on vuodessa monia erilaisia isoista approista pienempiin jäseniltoihin.

Voit ostaa toimistolta myös Helgan tuotteita. Poikkea kylään!